pixel
pixel
pixel
Združenje

Orodja:

pixel
Športni objekti

Dvorana Zlatorog Celje

Pokriti olimpijski bazen in letno kopališče Kranj

Zunanji bazen v Ajdovščini

Športni center

Nova Gorica

Atletski stadion PtujPRVO SREČANJE ŠPORTNIH CENTROV SLOVENIJE

Ajdovščina, 16. maj 2008


Vabimo vas na Srečanje športnih centrov Slovenije, ki ga organizira Združenje športnih centrov Slovenije, v sodelovanju z Zavodom za šport in občino Ajdovščina. To bo poslovni in družabni dogodek, namenjen vsem delavcem upravljavcev infrastrukture za šport in prosti čas v Sloveniji, dobaviteljem blaga in storitev ter medijem.

 

Program: 

09.00Športni center Police
Zbor udeležencev
09.30 - 12.30Otliško okno
Pohod.
10.00 - 12.30Športni center police
Tekmovanja v malem nogometu (5+1), odbojki (6) in namiznem tenisu (2).
11.00Letno kopališče Ajdovščina
Tiskovna konferenca
ŠPORTNI CENTRI SLOVENIJE
Katalog 2008.
13.00Letno kopališče Ajdovščina
Družabno srečanje s piknikom in glasbo.

 

Vabljeni!


INFORMACIJE

 

 1. Prijavnica
  Prosimo, da pošljete prijavnico za udeležbo na srečanju v najkrajšem času. Prijavnice ni potrebno poslati tistim članom združenja, ki so jo že poslali.

 2. Zbirno mesto in parkiranje
  Zbirno mesto udeležencev srečanja je v Športnem centru Police v centru Ajdovščine. Pred športnim centrom bodo zagotovljena parkirna mesta za avtomobile in avtobuse udeležencev srečanja.

 3. Sprejem
  V športnem centru bo vsak udeleženec od Primoža Suliča, vodje organizacije srečanja, dobil podrobnejše informacije o programu in kupon za hrano in pijačo na družabnem srečanju.

 4. Pohod na Otliško okno
  Pohod bo vodil izkušen gorski reševalec Igor Benko. Pohod do naravne znamenitosti Otliškega okna in nazaj, bo trajal 3 ure. Pohodniki naj imajo s seboj pohodne čevlje in vetrovko.

 5. Rekreativna tekmovanja
  Udeleženci bodo tekmovali v malem nogometu (5+1), odbojki (6) in namiznem tenisu – ekipno (2). Ekipe se lahko sestavijo pred tekmovanjem iz udeležencev različnih zavodov in podjetij. Vodje tekmovanj bodo: Miloš Popovič (mali nogomet), Samo Miklavc (odbojka) in Primož Sulič (namizni tenis). Sistem tekmovanj bo predstavil vodja organizacije srečanja. Tekmovanja bodo v Športnem centru Police.

 6. Tiskovna konferenca ob izidu publikacije ŠPORTNI CENTRI SLOVENIJE Katalog 2008
  Konferenco bomo organzirali na Letnem kopališču Ajdovščina. Prisotnim novinarjem bomo razdelili publikacijo. Direktorji upravljavcev infrastrukture za šport in prosti čas bodo odgovarjali na novinarska vprašanja o upravljanju športnih centrov in razvojnih načrtih.

 7. Družabno srečanje
  Srečanje bo potekalo na Letnem kopališču Ajdovščina, ki je del Športnega centra Police. Vsi prijavljeni udeleženci srečanja bodo dobili hrano in pijačo ter publikacijo ŠPORTNI CENTRI SLOVENIJE Katalog 2008. Igral bo ansambel Dado. Udeležence bo pozdravil gospod Marjan Poljšak, župan občine Ajdovščina. Najboljše športne ekipe bodo prejele pokale. Predstavili bomo delavce, ki praznujejo delovne jubileje in jim podelili priznanja za njihovo delo. Predstavili bomo publikacijo ŠPORTNI CENTRI SLOVENIJE Katalog 2008.

 8. Plačilo stroškov
  Zavodi in podjetja bodo za pokrivanje stroškov srečanja, za vsakega udeleženca plačala 15 evrov. Plačilo bo izvedeno na podlagi izstavljenega računa za prireditev in usposabljanje, na bančni račun organizatorja srečanja Zavod za šport Ajdovščina, do 10. maja 2008.

       

Organizacijski odbor srečanja
Robert Krkoč
Direktor Zavoda za šport Ajdovščina

 LOKACIJA

 


Za povečavo, kliknite na sliko


PRIJAVNICA


pixelPrijavnica
pixel[ 52 kb ]

 

Prijavnico pošljite po elektronski pošti na naslov info@sportnicentri.si.pixel

 

I feel slovenia

 

Katalog športnih centrov Slovenije

Leto izdaje 2008