pixel
pixel
pixel
Združenje

Orodja:

pixel
Športni objekti

Dvorana Zlatorog Celje

Pokriti olimpijski bazen in letno kopališče Kranj

Zunanji bazen v Ajdovščini

Športni center

Nova Gorica

Atletski stadion Ptuj


 

Študijska ekskurzija v Veliko Britanijo

London - Ipswich Stadium - Ransomes Jacobsen - Indigrow - Football Ipswich Town : Derby County

Združenje športnih centrov Slovenije v sodelovanju z angleškimi in slovenskimi gospodarskimi družbami Ransomes Jacobsen, Indigrow, AB d.o.o. Žirovnica in Zeleni inženiring, Uroš Zvonc s.p., organizira študijski program v Veliki Britaniji, s področja upravljanja infrastrukture in vzdrževanja travnatih površin za šport in prosti čas.

 

Program vključuje predstavitev stadionske infrastrukture v Ipswich-u, obisk tovarne Ransomes Jacobsen s predstavitvijo najsodobnejše mehanizacije za vzdrževanje travnatih površin, predavanja strokovnjakov podjetja Indigrow o vzdrževanju kvalitetne trave, obisk golf kluba, predstavitev organizacije prireditev ter ogled nogometne tekme Ipswich Town – Derby County.

 

Tridnevna študijska ekskurzija bo organizirana od ponedeljka, 8. novembra do srede, 10. novembra 2010. Cena programa je 290 evrov in vključuje letalski prevoz Ljubljana-London-Ljubljana, lokalne prevoze, hotelski nočitvi v dvopostelnih sobah, kosilo in večerji, študijski program, ogled tovarne, golfskega kluba in vstopnino za nogometno tekmo. Namestitev v enoposteljni sobi se doplača. Cena za člane združenja je 190 evrov. Dodatni udeleženec programa iz iste organizacije ima popust 5%. Študijska skupina je omejena na 20 udeležencev.

 

Rok za prijavo je 28. september 2010!

 

Priloga:

pixel

 

I feel slovenia

 

Katalog športnih centrov Slovenije

Leto izdaje 2008