pixel
pixel
pixel
Združenje

Orodja:

pixel
Športni objekti

Dvorana Zlatorog Celje

Pokriti olimpijski bazen in letno kopališče Kranj

Zunanji bazen v Ajdovščini

Športni center

Nova Gorica

Atletski stadion PtujPRVO SREČANJE ŠPORTNIH CENTROV SLOVENIJE

Ajdovščina, 16. maj 2008


Združenje športnih centrov Slovenije je v sodelovanju z Zavodom za šport Ajdovščina organiziralo prvo Srečanje športnih centrov Slovenije, ki je potekalo v Petek, dne 16. maja 2008 v Ajdovščini in na letnem kopališču in v Športnem parku Police. Srečanje je bilo poslovni in družabni dogodek, namenjen vsem delavcem upravljavcev infrastrukture za šport in prosti čas v Sloveniji, dobaviteljem blaga in storitev ter medijem.

 

Udeleženci

Srečanja športnih centrov Slovenije se je udeležilo 135 delavcev upravljavcev infrastrukture za šport in prosti čas iz vse Slovenije: Športno rekreacijski center Tivoli Ljubljana, Športno društvo GIB Šiška, Športni center Ribnica, Zavod za šport Trbovlje, Zavod za šport Slovenska Bistrica, Javni gospodarski zavod ZPO Celje, Zavod za kulturo, turizem in šport Vransko, Zavod za šport Kranj, Infrastruktura d.o.o. Bled, Javni zavod za šport Nova Gorica, Zavod za šport Ajdovščina, Javni zavod za šport Mestne občine Koper, Zavod za šport, turizem in prosti čas Sežana, Agencija za šport Novo mesto in Javni zavod za šport, izobraževanje odraslih in mladino Ljutomer. Srečanja so se udeležili predstavniki podjetij DIFA-TRADING d.o.o. Radovljica, ProsenCom d.o.o. Spodnje Duplje, Mimeks Trade d.o.o. Žalec in Alp-agency d.o.o. Ljubljana.

 

Program

09.00 - 10.00 - Zbor udeležencev
09.30 - 12.30 - Pohod
10.00 - 12.30 - Športna tekmovanja v malem nogometu, odbojki in namiznem tenisu
11-00 - 12.00 - Tiskovna konferenca ŠPORTNI CENTRI SLOVENIJE Katalog 2008
13.00 - 18.00 - Družabno srečanje z glasbo in piknikom

 

Sprejem

Organizatorji srečanja so dali udeležencem informacije o programu in jih razporedili po skupinah. Vsak udeleženec srečanja je prejel majico z znakom srečanja in osvežilno pijačo.

 

Pohod

Največ udeležencev se je udeležilo pohoda. Zaradi deževnega vremena se organizatorji niso odločili za pohod na Otliško okno. Pohodnike se peljali k izviru Hubla. Predstavili so jim tudi antične znamenitosti Ajdovščine in muzej.

 

Tiskovna konferenca ob izidu publikacije ŠPORTNI CENTRI SLOVENIJE Katalog 2008

Konferenco je bila organizirana v športnem objektu v Športnem centru Police. Konference so se udeležili novinarji iz sedmih uredništev. Prisotnim novinarjem smo razdelili publikacijo in jim predstavili športne centre v Sloveniji. Direktor Zavoda za šport Ajdovščina Robert Krkoč je predstavil obnovo in otvoritev avtokampa v športnem centru.

 

Odprtje Avtokampa Police

Po tiskovni konferenci je direktor javnega zavoda ob prisotnosti novinarjev in gostov odprl obnovljeni Avtokamp Police. Čez eno uro so se v kampu že namestili prvi gostje.

Priznanja za delovne jubileje

 

Združenje je delavcem, ki letos praznujejo delovne jubileje, podelilo priznanja za uspešno delo pri upravljanju in vzdrževanju infrastrukture za šport in prosti čas. Priznanja sta podelila župan Občine Ajdovščina in predsednik združenja.

 

Priznanja so prejeli:

 1. Dejan Pušnik  - 10 let - ZPO Celje
 2. Tadej Batis  - 10 let - Zavod Tivoli Ljubljana – Športni park Kodeljevo
 3. Samir Hajrić  - 10 let - Zavod Tivoli Ljubljana
 4. Matej Uršič  - 10 let - Zavod Tivoli Ljubljana – Športni park Kodeljevo
 5. Loredana Winkler - 20 let - Javni zavod za šport Nova Gorica
 6. Tanja Jejčič  - 20 let - Zavod za šport Ajdovščina
 7. Staniša Gogić - 20 let - Zavod Tivoli Ljubljana – Enota Bežigrad
 8. Boris Ferenčak - 30 let - Zavod Tivoli Ljubljana – Enota Ilirija
 9. Anton Popek - 30 let - Zavod Tivoli Ljubljana
 10. Ivan Hočevar - 30 let - Zavod Tivoli Ljubljana – Športni park Ljubljana
 11. Stevan Paspalj - 30 let - Zavod Tivoli Ljubljana – Športni park Ljubljana
 12. Ervin Ocvik - 30 let - ZPO Celje
 13. Arif Hajrić  - 40 let - Zavod Tivoli Ljubljana
 14. Nikola Skukan - 40 let - Zavod Tivoli Ljubljana
 15. Srečko Grm - 40 let - ZPO Celje

 

Športna tekmovanja

Najboljše ekipe v malem nogometu so bile: (1) Zavod Tivoli Ljubljana, (2) Javni zavod za šport MO Koper in (3) Združena ekipa Ajdovščine in Ptuja. V odbojki je ekipa “Sračje gnezdo” iz Ljubljane premagala “Celjske kneze” iz Celja. Najboljši igralci namiznega tenisa so bili: (1) Jordan Kogoj iz Nove Gorice, (2) Gregor Naglič iz Ljubljane in (3) Janko Germek iz Kopra.

 

Predstavitev podjetij

Na otvoritvi družabnega srečanja smo predstavili podjetja, ki sodelujejo z združenjem. DIFA-TRADING d.o.o. Radovljica ponuja v svojem prodajnem asortimentu kakovostne ograjne sisteme, ki so primerni za ograjevanje športnih objektov in parkov. ProsenCom d.o.o. Spodnje Duplje je podjetje, ki ponuja kakovostno opremo in stroje ter storitve čistilnega servisa za vse vrste objektov in površin. Podjetje Mimeks Trade d.o.o. Žalec ponuja kakovostne stroje Weda za čiščenje bazenov. Podjetje Alp-agency d.o.o. Ljubljana ponuja  otroška igrala, s katerimi opremlja športne objekte in otroška igrišča. Mlinotest d.d. Ajdovščina je za piknik sponzoriral prehrambene proizvode. Agroind d.o.o. Vipava je za družabno srečanje zagotovil vino in druge pijače.

 

Družabno srečanje

Srečanje je potekalo na letnem kopališču Ajdovščina, ki je del Športnega centra Police. Udeležence je pozdravil gospod Marjan Poljšak, župan občine Ajdovščina. Predsednik združenja je predstavil publikacijo ŠPORTNI CENTRI SLOVENIJE Katalog 2008. Vsi udeleženci srečanja so prejeli katalog. Igral je ansambel Dado. Župan je prvi zaplesal na plesišču. Organizatorji družabnega srečanja so priredili piknik. Udeleženci srečanja so se zabavali ob dobri glasbi, hrani in pijači vse do večernih ur.

Prihodnje leto bo Srečanje športnih centrov Slovenije prvi petek v mesecu juniju.


Foto utrinki

Župan Ajdovščine in dobitniki priznanj

Izvir Hubla

Piknik

Ansambel

Zabava

Ples

Sprejem udeležencev srečanja

Pohod

Tiskovna konferenca

Župan Poljšak v družbi udeležencev srečanja

Namizni tenis

Mali nogomet


Dokument si lahko tudi natisnete oz. shranite.

 

pixelPrvo Srečanje športnih centrov Slovenije
pixel[ 495 kb ]

 

Za odprtje dokumenta potrebujete program AdobeReader, ki si ga lahko brezplačno naložite s klikom na ikono


pixel

I feel slovenia

 

 

Katalog športnih centrov Slovenije

Leto izdaje 2008